Alt om Triumfbuen i Paris!

Triumfbuen.com

Elegante hoteller i nærheten av Triumfbuen

 

Triumfbuen ligger midt i Paris´ hjerte og fungerer som et perfekt utgangspunkt for en langhelg i Frankrikes hovedstad. Vi har funnet frem til noen av de områdets lekreste hoteller.

 

Midt på Champs Elysée ligger den, et av Europas viktigste landemerker og en påminnelse om tidligere helters bragder. Samtidig er den et monumentalt byggverk når man betrakter den fra bakken, og fra toppen har man en fenomenal utsikt over en av verdens flotteste byer.

 

Triumfbuen er et symbol på Frankrike og Paris, omgitt av verdens kanskje travleste rundkjøringer, og et knutepunkt i hovedstadens sentrum. Den er også et samlingspunkt når store idrettsbragder feires av den franske befolkningen. Mange husker kanskje godt folkehavet som samlet seg ved Triumfbuen sommeren 2018 da Frankrike levde opp til forventinger, drømmer og fotball tips og vant VM i fotball.

 

Kvarteret hvori Triumfbuen ligger er proppet med butikker, turister og, naturlig nok, hoteller. Vi har funnet frem til noen gode overnattingsalternativer hvis man vil bo godt under ferien til Paris. 

 

Kilde: Pixabay

 

Majestic Hôtel-Spa (5*)

 

Et elegant storbyhotell i gåavstand til Triumfbuen og mange av Paris´ majestetiske severdigheter og opplevelser. Til tross for sin sentrale beliggenhet ligger hotellet i en forholdsvis rolig gate hvor man unngår det aller verste av hovedstadens myldrende kaos, selv om også dette kan være sjarmerende på sin egen måte.

 

Hotellet har store og flotte rom, lekre fasiliteter og, ikke minst, et innbydende og avslappende spa hvor kroppen igjen kan komme i balanse.

 

Fra hotellet er det ca. 650 meters gange til Triumfbuen. Med metrostasjon like utenfor døren er det også enkelt å ta seg rundt i resten av Paris.

 

Adresse: 30 Rue La Perouse

 

Hôtel Vernet (5*)

 

Stilfullt hotell med store rom som er innredet i naturfarger og på en moderne måte. Også her er beliggenheten eksepsjonell; shopping, underholdning og severdigheter som Triumfbuen ligger kort gange fra hotellet som for øvrig opererer med privat parkering – praktisk hvis du besøker Paris med bil.

 

Selv om Frankrike og Paris byr på gastronomiske opplevelser på hvert gatehjørne er det verdt å besøke hotellets restaurant. Her kan du innta lekre retter i fabelaktige omgivelser. Legg særlig merke til den overdådige glasskuppelen designet av selveste Gustave Eiffel.

 

Fra Hôtel Vernet er det 600 meter til Triumfbuen, men metrostasjonen George V ligger like i nærheten hvis du vil oppleve enda mer av den franske hovedstaden.

 

Adresse: 25 Rue Vernet

 

Kilde: Pixabay

 

Hotel Raphael (5*)

 

Her får du tradisjonell fransk eleganse og luksus fra du trer inn dørene. Eventyraktige værelser inspirert av Ludvig den 15. og Ludvig den 16. med majestetiske tremøbler og overdådige veggtepper.

 

Husk også å besøke hotellets terrasse, gjerne med noe godt å drikke fra baren, og nyt en fullkommen og magisk utsikt ut over Paris. Herfra kan du blant annet kikke rett mot Eiffeltårnet. Utenfor hotelldørene kan du oppleve alt det beste som Paris har å by på av severdigheter, opplevelser og shopping i luksusforretninger som Cartier, Louis Vuitton og Chanel.

 

Hotellets restauranter serverer også gourmet-mat i drømmelignende omgivelser.

 

Fra hotellet er det 500 meters gange til Triumfbuen.

 

Adresse: 177 Avenue Kléber

 

Dette er kun tre av et nesten uendelig antall overnattingsmuligheter i Paris. Vi ønsker deg en riktig god tur, det blir med garanti en uforglemmelig opplevelse.


Copyrighted content. All Rights Reserved.